O nama


Ukratko…

Tim produkcije “Floyd Media” se sastoji od kreativnih i iskusnih copywriter-a, tonskih stručnjaka, spikera, pevačkih vokala, i web i grafičkih dizajnera sa višegodišnjim iskustvom.

Iza nas stoje uspešno realizovane lokalne, regionalne, i internacionalne kampanje kao dokaz posvećenosti zadatku, i brojne nagrade osvojene na festivalima reklamne produkcije.

Ako želite da pogodite marketinško tržiste na pravi način, učinite ono što čine pobednici… Poklonite nam Vaše poverenje, a mi ćemo staviti Vaš proizvod ispred konkurencije.

 

Misija, Vizija…

Verujemo da nas bliska saradnja sa klijentima odvaja od konkurencije. Želimo da pričamo sa Vama o svim mogućim idejama koje će pomoći da se što bolje predstavite na tržištu.

Trudimo se da sa klijentima izgradimo najprofesionalniji odnos, i zato nam se obraćaju kada im je potrebno kvalitetno medijsko rešenje koje donosi rezultate.

Pored toga, spadamo u one koji u poslu prelaze “dodatni kilometar” i verujemo da je to ključ za uspostavljanje uspešne saradnje i obostranog poverenja.